Vissticks met aardappelpuree en tuinerwten

In de tijd dat je de vissticks in de oven bakt, maak je zelf nog wat aardappelpuree en bereid je je groente voor. En voila, in een hallfuurtje zit je aan tafel.

26 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de tuinerwten ontdooien. Leg de vissticks op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de oven in 15-20 min. lichtbruin en gaar.

  2. Schil en snijd ondertussen de aardappelen in gelijke stukken. Kook in 20 min. gaar. Giet af en stamp met de helft van de roomboter tot een smeuïge puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de uien in dunne halve ringen. Smelt de rest van de boter in een koekenpan en bak de uien 5 min. Voeg de ontdooide tuinerwten toe en bak nog 4 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met ravigotesaus.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Vissticks met aardappelpuree en tuinerwten

In de tijd dat je de vissticks in de oven bakt, maak je zelf nog wat aardappelpuree en bereid je je groente voor. En voila, in een hallfuurtje zit je aan tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig