Bami

Deze 'bami' heb je zo bij elkaar gewokt door het gebruik van het groente- en vleespakket (scheelt snijden). Ook handig: de boemboe die de boel wat smaak geeft.

535 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

  2. Snijd ondertussen 1 rode peper uit de bamigroente (per 4 personen) fijn, de andere peper wordt niet gebruikt.

  3. Verhit de olie in de wok en roerbak het nasi-bamivlees met de rode peper 2 min. op hoog vuur. Voeg de boemboe, het water en de bamigroente in delen toe en bak al omscheppend nog 4 min. Schep de mie erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met ketjap manis, seroendeng, kroepoek en een partje limoen.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Bami

Deze 'bami' heb je zo bij elkaar gewokt door het gebruik van het groente- en vleespakket (scheelt snijden). Ook handig: de boemboe die de boel wat smaak geeft.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig