Vegaballetjes met zelfgemaakte pindasaus (advertorial)

Binnen 15 minuten staan ze op tafel, deze vegaborrelballetjes met een kruidige touch. Extra lekker als je ze dipt in de zelfgemaakte pindasaus.

115 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de Kneed & Klaar in een kom en voeg het koude water toe. Meng tot een deegje. Voeg ⅔ van de olie toe en meng tot de olie is opgenomen. Draai er vervolgens met natte handen 8 balletjes (per 8 stuks) van.

  2. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de balletjes ca. 5 min. op middelhoog vuur.

  3. Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Doe de kokosmelk, pindakaas, ketjap en sambal in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met het limoensap, -rasp en eventueel zout.

  4. Snijd de koriander fijn. Doe de pindasaus in een kommetje en serveer met de balletjes en tapasprikkers. Bestrooi met de koriander en gebakken uitjes.

Vegaballetjes met zelfgemaakte pindasaus (advertorial)

Binnen 15 minuten staan ze op tafel, deze vegaborrelballetjes met een kruidige touch. Extra lekker als je ze dipt in de zelfgemaakte pindasaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig