Rode-aardappeltraybake met asperges en ei (advertorial)

Vul de bakplaat met lentegroente, eieren, verse kruiden en opbakaardappetjes met rode schil voor een traybake van het seizoen. Vier het voorjaar!

525 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 40 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Schep de aardappelpartjes om met ¼ van de olie, peper en eventueel zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in ca. 40 min. in de oven gaar.

  2. Maak de asperges schoon en snijd in 3 stukken. Halveer de radijsjes en snijd de sjalotten in parten. Haal na 20 min. de bakplaat uit de oven en verdeel de radijs, sjalot en asperge erover. Besprenkel met ¼ van de olie, schep om en rooster nog ca. 20 min. in de oven.

  3. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze. Doe de tuinerwten in een kom en giet er kokend water over. Laat 5 min. staan en giet af. Snijd de bieslook fijn. Klop de mosterd en honing los met de appelciderazijn. Giet al kloppend de rest van de olie er geleidelijk bij. Roer de helft van de bieslook erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Schep de tuinerwten samen met de honing-mosterddressing door de groente. Snijd de eieren in parten en verdeel samen met de rest van de bieslook over de traybake.

Rode-aardappeltraybake met asperges en ei (advertorial)

Vul de bakplaat met lentegroente, eieren, verse kruiden en opbakaardappetjes met rode schil voor een traybake van het seizoen. Vier het voorjaar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig