Broodje chilibonen met coleslaw

Een zacht broodje belegd met pittige bonen, geserveerd met een frisse salade en knapperige aardappelpartjes.

545 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 20 min. oventijd

14 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de ui in flinterdunne halve ringen en meng met de azijn. Laat staan tot gebruik. Verdeel de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 20 min. in de oven.

  2. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Haal de ui uit de azijn maar bewaar het vocht. Meng in een grote kom de peen julienne, spitskool, peterselie, augurkenblokjes en ui. Meng het plantaardige alternatief voor Griekse yoghurt met de mosterd, peper en eventueel zout en meng door de salade. Zet tot gebruik in de koelkast.

  3. Verwarm de bonen inclusief het bonenvocht met de paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, peper en eventueel zout in een steelpan 5 min. op middelhoog vuur.

  4. Snijd de broodjes open. Verdeel de bonenstoof en wat coleslaw erover. Serveer de aardappelpartjes en de rest van de coleslaw erbij.

Broodje chilibonen met coleslaw

Een zacht broodje belegd met pittige bonen, geserveerd met een frisse salade en knapperige aardappelpartjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig