Happy wraps

Blije gezichten op én aan tafel met deze happy wraps. Gevuld met lekker veel groente en al in een halfuurtje klaar.

550 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

13 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de champignons fijn. Snipper de uien fijn en snijd de knoflook fijn. Verhit een hapjespan zonder olie of boter op hoog vuur en roerbak de champignons 5-6 min. Voeg de olie, ui, knoflook, het bonenkruid en de tomatenpuree toe en bak nog 5 min. Doe de linzen inclusief het vocht erbij, breng aan de kook en laat op middelhoog vuur zonder deksel 8-10 min. stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Snijd ondertussen de komkommers in plakjes, halveer de tomaatjes en snijd de paprika’s in reepjes.

  3. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Snijd de peterselie fijn en meng met de yoghurt. Breng op smaak met peper.

  5. Verdeel het champignonmengsel over de tortilla’s en maak gezichtjes met de komkommer, tomaat en paprika. Serveer de yoghurtsaus erbij.

  • variatietipMeng door de helft van de yoghurtsaus eventueel wat geraspte knoflook.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Happy wraps

Blije gezichten op én aan tafel met deze happy wraps. Gevuld met lekker veel groente en al in een halfuurtje klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig