Aardappelpuree met spinazie en kip - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)

Gevulde kipfilet met aardappelpuree voor papa en mama, en deze puree met spinazie en kip voor je dreumes!

210 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar. Giet af en bewaar wat kookvocht. Stamp met de pureestamper tot een gladde puree. Voeg eventueel wat kookvocht toe als de puree te droog is. Breng op smaak met peper.

  2. Verhit ondertussen de helft van de olie in een hapjespan en bak de spinazie in delen 3-4 min. Laat de spinazie uitlekken in een vergiet. Druk overtollig vocht eruit met de achterkant van een lepel en breng op smaak met de nootmuskaat en peper.

  3. Verhit de rest van de olie in de hapjespan en bak de kipfilet 10-12 min. op middelhoog vuur, keer halverwege. Haal de kip uit de pan en snijd in plakjes. Serveer de puree met de kip en spinazie.

Aardappelpuree met spinazie en kip - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)

Gevulde kipfilet met aardappelpuree voor papa en mama, en deze puree met spinazie en kip voor je dreumes!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig