Kip-kerrie met appel - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)

Kip kerrie met rijst uit de staafmixer: baby’s smullen ervan!

225 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de appel, snipper de sjalot en snijd de kipfilet in dunne reepjes.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de sjalot 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak 2 min. mee. Meng de geraspte appel en kerriepoeder erdoor. Voeg het water toe en laat afgedekt 4 min. op laag vuur zachtjes koken.

  3. Giet de rijst af, doe samen met de kip-kerrie in een hoger beker en pureer met de staafmixer tot een grove puree.

  • combinatietipLekker met gekookte broccoli of gekookte sperziebonen.
  • bewaartipVerdeel in porties en vries in losse bakjes in.
  • bereidingstipPas de structuur van de hapjes aan aan de leeftijd van je baby. Voor baby's van 8 maanden pureer je hapjes fijner dan voor kindjes van bijv. 10 maanden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Kip-kerrie met appel - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)

Kip kerrie met rijst uit de staafmixer: baby’s smullen ervan!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig