Snijd de paprika in kleine blokjes en kook in 25 min. gaar. Giet af en pureer met een staafmixer glad.
Paprikahapje - 4 tot 6 maanden (Opperdepop)
Een soort paprikasoepje voor de allerkleinsten. Dit paprikahapje is goed voor 12 porties die je makkelijk invriest en combineert met andere Opperdepop-hapjes!
- bewaartipVerdeel in 12 porties en vries in ijsblokjes in. Laat op de dag van gebruik de blokjes ontdooien en warm au-bain marie of in de magnetron op.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Paprikahapje - 4 tot 6 maanden (Opperdepop)
Een soort paprikasoepje voor de allerkleinsten. Dit paprikahapje is goed voor 12 porties die je makkelijk invriest en combineert met andere Opperdepop-hapjes!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198103_220x162_JPG.jpg)
12 porties
5 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika in kleine blokjes en kook in 25 min. gaar. Giet af en pureer met een staafmixer glad.
bewaartip:Verdeel in 12 porties en vries in ijsblokjes in. Laat op de dag van gebruik de blokjes ontdooien en warm au-bain marie of in de magnetron op.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
300 g rode paprika's
Dit heb je nodig
staafmixer