Snijd de rode bieten in kleine blokjes en kook in 15 min. gaar. Giet af, vang wat kookvocht op en pureer met een staafmixer glad. Voeg eventueel wat kookvocht toe.
Bietenhapje - 4 tot 6 maanden (Opperdepop)
Bieten koken, pureren en vullen maar die ijsblokjesvorm! Combineer dit hapje met andere Opperdepop-hapjes voor een feestmaal voor je kleine.
- bewaartipVerdeel in 12 porties en vries in ijsblokjes in. Laat op de dag van gebruik de blokjes ontdooien en warm au-bain marie of in de magnetron op.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Bietenhapje - 4 tot 6 maanden (Opperdepop)
Bieten koken, pureren en vullen maar die ijsblokjesvorm! Combineer dit hapje met andere Opperdepop-hapjes voor een feestmaal voor je kleine.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198082_220x162_JPG.jpg)
12 porties
5 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rode bieten in kleine blokjes en kook in 15 min. gaar. Giet af, vang wat kookvocht op en pureer met een staafmixer glad. Voeg eventueel wat kookvocht toe.
bewaartip:Verdeel in 12 porties en vries in ijsblokjes in. Laat op de dag van gebruik de blokjes ontdooien en warm au-bain marie of in de magnetron op.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
250 g biologische gekookte rode bieten
Dit heb je nodig
staafmixer