Kippensoep

Gebruik een goede bouillon en niemand heeft door dat je in 25 minuten heerlijke kippensoep hebt gemaakt.

165 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kippenbouillon door zeef in pan schenken. Water toevoegen en aan de kook brengen. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Boven kopje peterselie fijn knippen.

  2. Ei in kommetje loskloppen. Citroensap hieraan toevoegen. Kippenvlees aan bouillon toevoegen en ca. 1 min. meewarmen. Eimengsel toevoegen en met een vork doorroeren. 1 min. zachtjes doorkoken tot eiflinters gaar zijn.

  3. Soep over de verwarmde borden of koppen verdelen. Garneren met peterselie.

Kippensoep

Gebruik een goede bouillon en niemand heeft door dat je in 25 minuten heerlijke kippensoep hebt gemaakt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig