Ossenhaas uit de wok

406 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Ossenhaas in flinterdunne plakjes snijden. Ui pellen en in lengte in smalle partjes snijden. Peultjes schoonmaken. Shii-takes schoonvegen en in plakjes snijden. Paprika in lange, smalle repen snijden. Paksoi wassen, droogslaan en in grove stukken snijden. Knoflook pellen.

  2. Wok goed verhitten, 2 eetlepels olie over panbodem laten uitvloeien. Ossenhaas ca. 30 seconden al omscheppend rondom dichtschroeien. Vlees op bord scheppen. In wok rest van olie verhitten. Groenten ca. 3 minuten roerbakken. Knoflook boven wok uitpersen en ossenhaas door groenten scheppen. Oestersaus in wok schenken en geheel nog ca. 1 minuut door en door verwarmen. Op smaak brengen met zwarte peper. Serveren met witte rijst of nasi.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Ossenhaas uit de wok

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig