Hazenpeper in ovenschaal scheppen en sherry erdoor roeren. Eierdooier door aardappelpuree mengen en hazenpeper met laag puree bedekken. Puree gladstrijken en ovenschotel in voorverwarmde oven (220 °C) in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken.
Hazenpeper onder pureedakje
5 min. bereiden / 15 min. oventijd
4 ingrediënten
- algemeenVariatietip: 2-4 plakjes bladerdeeg uitrollen tot lap die iets groter is dan ovenschaal. Deeg op schaal met hazenpeper leggen, randen afsnijden en stevig vastdrukken. Bovenkant deeg met losgeklopt ei bestrijken en ovenschotel in ca. 15 minuten goudbruin bakken.
Hazenpeper onder pureedakje
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001997_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Hazenpeper in ovenschaal scheppen en sherry erdoor roeren. Eierdooier door aardappelpuree mengen en hazenpeper met laag puree bedekken. Puree gladstrijken en ovenschotel in voorverwarmde oven (220 °C) in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken.
algemeen:Variatietip: 2-4 plakjes bladerdeeg uitrollen tot lap die iets groter is dan ovenschaal. Deeg op schaal met hazenpeper leggen, randen afsnijden en stevig vastdrukken. Bovenkant deeg met losgeklopt ei bestrijken en ovenschotel in ca. 15 minuten goudbruin bakken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 bak hazenpeper
100 ml sherry
1 ei
1 bak aardappelpuree
Dit heb je nodig
diepe ovenschaal ca. 20 x 30 cm