Limoen schoonboenen, helft van schil fijn raspen. Alle citrusvruchten dik schillen, partjes tussen vliezen uit snijden. Citrusfruit over vier coupes verdelen. In kom slagroom met honing stijfkloppen. Yoghurt en limoenrasp erdoor spatelen. Yoghurtroom over citrussalade scheppen.
- algemeenDoor de verse vruchten te vervangen door voorgesneden fruit kan dit gerecht in 5 minuten klaar zijn! Gebruik hiervoor bakjes verse citrussalade (250 g).
Citrussalade met yoghurtroom
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002049_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
235 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Limoen schoonboenen, helft van schil fijn raspen. Alle citrusvruchten dik schillen, partjes tussen vliezen uit snijden. Citrusfruit over vier coupes verdelen. In kom slagroom met honing stijfkloppen. Yoghurt en limoenrasp erdoor spatelen. Yoghurtroom over citrussalade scheppen.
algemeen:Door de verse vruchten te vervangen door voorgesneden fruit kan dit gerecht in 5 minuten klaar zijn! Gebruik hiervoor bakjes verse citrussalade (250 g).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 limoen
2 sinaasappels
2 rode grapefruits
2 gele grapefruits
150 ml slagroom
2 eetlepels honing
1 bakje Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
glazen coupes