Noodles bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten en groenten in ca. 4 minuten beetgaar roerbakken. Fricandeau in reepjes snijden. Steeltjes van koriander plukken, blad grof hakken. Noodles met 1/2 dl kookvocht door groenten scheppen. Fricandeau en koriander erdoor mengen en geheel nog ca. 2 minuten zachtjes doorwarmen. In diep bord scheppen en seroendeng erover strooien.
- algemeenVervang voor een vegetarische versie de fricandeau door 1 bakje roergebakken shii-takes.
Kerrienoodles met fricandeau
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002052_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
1 personen
865 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Noodles bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten en groenten in ca. 4 minuten beetgaar roerbakken. Fricandeau in reepjes snijden. Steeltjes van koriander plukken, blad grof hakken. Noodles met 1/2 dl kookvocht door groenten scheppen. Fricandeau en koriander erdoor mengen en geheel nog ca. 2 minuten zachtjes doorwarmen. In diep bord scheppen en seroendeng erover strooien.
algemeen:Vervang voor een vegetarische versie de fricandeau door 1 bakje roergebakken shii-takes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 zakje Goodnoodles Kerrie
2 eetlepels roerbakolie
½ zak Thaise groentemix
100 g gebraden varkensfricandeu
2 takjes koriander
1 eetlepels seroendeng
Dit heb je nodig
wok