Witte bonen met salie en tomaat

540 kcal

(Voedingswaarden)

1 uur 25 min. bereiden / 12 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bonen 12 uur in koud water weken. Bonen afspoelen en met zoveel water dat ze net onderstaan aan de kook brengen. Bonen in ca. 1 uur gaar koken en afgieten.

  2. Knoflook pellen en fijnsnipperen. In pan 3 eetlepels olie verhitten en worstjes in ca. 15 à 20 minuten gaar bakken. Intussen in andere pan rest van olie verhitten en knoflook en salie ca. 1 minuut fruiten. Bonen en tomatenblokjes toevoegen en 15 minuten zachtjes laten pruttelen. Op smaak brengen met zout en peper. Bonen met worstjes serveren.

Gerelateerde recepten

Witte bonen met salie en tomaat

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig