Bietenstamppot met appel en worst

620 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Worsten in plakjes snijden en in helft van boter in ca. 8 minuten knapperig bakken. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels elk in 6 plakken snijden. In grote koekenpan rest van boter verhitten en plakken appel ca. 3 minuten zachtjes bakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Puree met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bietjes, bosui en worstplakjes door warme puree scheppen. Stamppot door en door verwarmen. Salie en 1 eetlepel water door bakvet van worstplakjes roeren en aan de kook brengen. Saliejus over stamppot schenken en plakken appel erop leggen.

Bietenstamppot met appel en worst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig