In braadpan of wok 2 eetlepels olie verhitten, op matig vuur krieltjes 5 minuten bakken. Af en toe omscheppen. Courgette en tijm door aardappels scheppen en nog 10 minuten meebakken. Intussen visfilets in 6 gelijkmatige stukken snijden en met peper bestrooien. Spek rond vis wikkelen. In koekenpan rest van olie verhitten. Vis in ca. 5 minuten gaar bakken, halverwege keren. Krieltjesmengsel over borden verdelen, vis erop leggen.
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002186_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
625 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan of wok 2 eetlepels olie verhitten, op matig vuur krieltjes 5 minuten bakken. Af en toe omscheppen. Courgette en tijm door aardappels scheppen en nog 10 minuten meebakken. Intussen visfilets in 6 gelijkmatige stukken snijden en met peper bestrooien. Spek rond vis wikkelen. In koekenpan rest van olie verhitten. Vis in ca. 5 minuten gaar bakken, halverwege keren. Krieltjesmengsel over borden verdelen, vis erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
3 eetlepels olijfolie
1 zak minikrieltjes
1 courgette
½ eetlepel gedroogde tijm
2 schaaltjes roodbaarsfilet
6 plakjes gerookt ontbijtspek