Perzik-rozemarijntaart

215 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 45 min. wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 175 °C. In kom perzik, rozemarijn en citroensap door elkaar scheppen. In andere kom eieren en honing met mixer tot luchtig mengsel kloppen. Bloem, yoghurt, sinaasappelsap, margarine en mespunt zout erdoor kloppen. Beslag in quichevorm schenken. Perzikmengsel erover verdelen. In midden van oven taart in ca. 45 min. gaar bakken. Taart uit oven nemen en bestrooien met poedersuiker. Lauwwarm of koud serveren.

  • algemeenRozemarijn heeft een uitgesproken smaak. Tijm is net zo aromatisch, maar smaakt wat neutraler. Dit nagerecht kan ook in eenpersoonsvormpjes gemaakt worden. De baktijd is dan ca. 25 minuten.

Perzik-rozemarijntaart

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig