Oven op 200 °C voorverwarmen. Deeg ontdooien. In pan olie verhitten en knoflook en peper 1 min. zachtjes bakken. Postelein toevoegen en 5 min. zachtjes smoren. Postelein in zeef laten uitlekken en afkoelen. Taartvormpjes (ingevet) met deeg bekleden en overtollige deeg wegsnijden. Postelein en surimi erover verdelen. In kom eieren met crème fraîche, zout en peper loskloppen. Kaas erdoor roeren en eimengsel in taartvormpjes schenken. Miniquiches in midden van oven in ca. 20 min. gaar bakken. Warm of op kamertemperatuur serveren.
- algemeenVervang de postelein door spinazie of rucola.
Miniquiches met postelein en surimi
voorgerecht
4 personen
290 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Deeg ontdooien. In pan olie verhitten en knoflook en peper 1 min. zachtjes bakken. Postelein toevoegen en 5 min. zachtjes smoren. Postelein in zeef laten uitlekken en afkoelen. Taartvormpjes (ingevet) met deeg bekleden en overtollige deeg wegsnijden. Postelein en surimi erover verdelen. In kom eieren met crème fraîche, zout en peper loskloppen. Kaas erdoor roeren en eimengsel in taartvormpjes schenken. Miniquiches in midden van oven in ca. 20 min. gaar bakken. Warm of op kamertemperatuur serveren.
algemeen:Vervang de postelein door spinazie of rucola.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 plakjes deeg voor hartige taart
1 eetlepel olijfolie
1 teentje knoflook
1 rode peper
150 g postelein
1 bakje surimibolletjes
2 eieren
2 eetlepels crème fraîche
50 g geraspte jonge kaas
Dit heb je nodig
lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm