Garnalenquiche

525 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 45 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Verwijder de zaadlijsten van de pepers en snijd in reepjes. Pureer met de knoflook en de olie 10 sec. met de staafmixer. Schep de garnalen erdoor en verdeel over de quichevorm.

  2. Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk over de quiche. Bak 45 min. Met tomatensalade een volwaardige maaltijd (zie recept elders op ah.nl/recepten).

  • algemeenU kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.

Garnalenquiche

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig