Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Verwijder de zaadlijsten van de pepers en snijd in reepjes. Pureer met de knoflook en de olie 10 sec. met de staafmixer. Schep de garnalen erdoor en verdeel over de quichevorm.
Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk over de quiche. Bak 45 min. Met tomatensalade een volwaardige maaltijd (zie recept elders op ah.nl/recepten).
- algemeenU kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.
Garnalenquiche
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006799_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
525 kcal
10 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Verwijder de zaadlijsten van de pepers en snijd in reepjes. Pureer met de knoflook en de olie 10 sec. met de staafmixer. Schep de garnalen erdoor en verdeel over de quichevorm.
Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk over de quiche. Bak 45 min. Met tomatensalade een volwaardige maaltijd (zie recept elders op ah.nl/recepten).
algemeen:U kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
5 plakjes deeg voor hartige taart
1 zakje rode pepers
2 tenen knoflook
1 el olijfolie
2 bakjes jumbogarnalen
4 eieren
1 beker slagroom
Dit heb je nodig
staafmixer, quichevorm (doorsnede 24 cm of 20 x 25 cm), ingevet