Grillpan of grill voorverwarmen. In braadpan boter verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing gaar bakken. Karbonades met zout en peper bestrooien en ca. 10 minuten grillen, af en toe keren. Intussen broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Stelen schillen en in stukjes snijden. Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Karbonades serveren met krieltjes, broccoli en bearnaisesaus.
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012183_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grillpan of grill voorverwarmen. In braadpan boter verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing gaar bakken. Karbonades met zout en peper bestrooien en ca. 10 minuten grillen, af en toe keren. Intussen broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Stelen schillen en in stukjes snijden. Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Karbonades serveren met krieltjes, broccoli en bearnaisesaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 eetlepels boter of margarine
1 duopak krieltjes
4 haaskarbonades
700 g broccoli
½ pot bearnaisesaus