Asperges met witte wijnsaus

Gebakken kip met asperges? Wist je niet, maar is een topcombi!

595 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook water in een aspergepan of hoge pan. Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges. Schil de asperges dun, vanaf vlak onder de kop. Kook de asperges in ca. 15 min. gaar. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bestrooi de kip met peper en eventueel zout en bak in 10 min. bruin en gaar. Knip de peterselie fijn.

  3. Bereid de saus met de rest van de boter, wijn en het water. Roer de peterselie door de saus. Serveer de asperges met kip, tagliatelle en saus.

Asperges met witte wijnsaus

Gebakken kip met asperges? Wist je niet, maar is een topcombi!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig