Pasta met aspergesaus

Tagliatelle met groene asperges, geitenkaas en ei. Zooo lekker!

535 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd de asperges in stukken van ca. 3 cm. Kook in ca. 5 min. beetgaar. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard, laat schrikken onder koud stromend water en pel ze. Bereid de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Snipper de ui. Verhit de boter in een diepe pan en fruit de ui 3 min. Voeg de asperges en de saus toe en warm 2 min. door.

  4. Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop. Verkruimel de geitenkaas erover. Halveer de eieren in de lengte en leg op elk bord een half ei.

  • Asperges schillen

    Instructievideo - 00:45 min.

Pasta met aspergesaus

Tagliatelle met groene asperges, geitenkaas en ei. Zooo lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig