In steelpannetje azijn inkoken tot ca. 3 eetlepels. Pan van vuur nemen en honing in azijn oplossen. Kaas in flinters (dunne plakjes) schaven. In kom veldsla, rucola en olie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen. Azijn erover druppelen. Lekker met warme ciabatta.
Salade met Parmezaanse kaas en balsamicoazijn
- algemeenOok te serveren als lunchgerecht.
Salade met Parmezaanse kaas en balsamicoazijn
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030696_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
150 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In steelpannetje azijn inkoken tot ca. 3 eetlepels. Pan van vuur nemen en honing in azijn oplossen. Kaas in flinters (dunne plakjes) schaven. In kom veldsla, rucola en olie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen. Azijn erover druppelen. Lekker met warme ciabatta.
algemeen:Ook te serveren als lunchgerecht.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 el balsamicoazijn
1 tl honing
75 g Parmezaanse kaas
½ zak veldsla
½ zakje rucolasla
3 el Italiaanse olijfolie
0 zout en versgemalen peper