Champignons met keukenpapier schoonvegen en in dunne plakjes snijden. Champignons op platte schaal leggen. Citroen uitpersen. Citroensap met kruiden en olie tot dressing kloppen. Met zout en peper op smaak brengen. Dressing mengen met champignons en over vier borden verdelen. Rucola grof snijden en erover strooien. Kaas erboven in plakjes schaven. Tot gebruik ca. 30 minuten laten marineren. Lekker met warme ciabatta.
- algemeenVervang de olijfolie met truffelaroma door 4 el hazelnootolie en strooi er 2 el gehakte geroosterde hazelnoten over.
Marineren
Instructievideo - 00:40 min.
Gemarineerde champignons
voorgerecht
4 personen
155 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Champignons met keukenpapier schoonvegen en in dunne plakjes snijden. Champignons op platte schaal leggen. Citroen uitpersen. Citroensap met kruiden en olie tot dressing kloppen. Met zout en peper op smaak brengen. Dressing mengen met champignons en over vier borden verdelen. Rucola grof snijden en erover strooien. Kaas erboven in plakjes schaven. Tot gebruik ca. 30 minuten laten marineren. Lekker met warme ciabatta.
algemeen:Vervang de olijfolie met truffelaroma door 4 el hazelnootolie en strooi er 2 el gehakte geroosterde hazelnoten over.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
250 g kastanjechampignons
½ citroen
1 tl gedroogde Italiaanse keukenkruiden
4 el olijfolie met truffelaroma
0 zout
0 versgemalen vierseizoenenpeper
30 g rucolasla
50 g Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
keukenpapier