Gebakken sandwiches met Parmaham

395 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Korstjes van brood snijden. Parmaham in reepjes snijden. Brood besmeren met mascarpone. Ham en salie over 4 besmeerde boterhammen verdelen. Andere 4 sneetjes met besmeerde kant op boterhammen leggen. Aandrukken en elke dubbele boterham diagonaal doorsnijden (tot twee driehoeken.) In kom eieren loskloppen met melk, zout en peper. Driehoekjes brood aan beide zijden in eimengsel weken, zodat eimengsel goed in brood trekt. In grote koekenpan (of twee koekenpannen) boter verhitten en brood in ca. 2 minuten goudbruin bakken. Halverwege keren. Direct serveren (eventueel met rucola of veldsla).

  • algemeenOok te serveren als voorgerecht.

Gerelateerde recepten

Gebakken sandwiches met Parmaham

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig