Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Krieltjes ca. 6 minuten koken. Sugarsnaps schoonmaken en laatste 3 minuten met worteltjes meekoken. Kabeljauw volgens gebruiksaanwijzing met 2 schaaltjes tegelijk verwarmen in magnetron. Peterselie fijn knippen. Krieltjes mengen met peterselie. Kabeljauw met saus over vier borden verdelen. Serveren met krieltjes, worteltjes en sugarsnaps.
Kabeljauw in mosterdsaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012230_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
415 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Krieltjes ca. 6 minuten koken. Sugarsnaps schoonmaken en laatste 3 minuten met worteltjes meekoken. Kabeljauw volgens gebruiksaanwijzing met 2 schaaltjes tegelijk verwarmen in magnetron. Peterselie fijn knippen. Krieltjes mengen met peterselie. Kabeljauw met saus over vier borden verdelen. Serveren met krieltjes, worteltjes en sugarsnaps.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zakje panklare miniworteltjes
1 duopak krieltjes
200 g sugar snaps
4 schaaltjes kabeljauw in mosterdsaus
½ zakje verse peterselie