Ovenschotel met roomkaas en sugarsnaps

525 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Sugarsnaps en broccoli schoonmaken. Broccoli in kleine roosjes verdelen en stelen in stukken snijden. Ui pellen en snipperen. In steelpan margarine verhitten en ui fruiten. Krieltjes 5 min. koken. Laatste 3 min. broccoli en sugarsnaps meekoken. Goed laten uitlekken. Roomkaas en slagroom door ui roeren en verwarmen tot roomkaas vloeibaar is. Met zout en peper op smaak brengen. Groenten en krieltjes in ovenschaal scheppen en kaasmengsel erover schenken. Schotel in midden van oven in 15 min. gaar laten worden. Lekker met tomatensalade.

Ovenschotel met roomkaas en sugarsnaps

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig