Gestoomde zalm met ui-bieslookboter

555 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kom bieslook en uisnippertjes met vork door boter mengen. Kruidenboter op smaak brengen met zout en peper. Zalm met zout en peper bestrooien en in ingevette stoominzet of RVS vergiet leggen. Peulen, sugar snaps en broccoliroosjes rond zalm leggen. Stoominzet of vergiet boven laag kokend water in pan hangen (mag water niet raken). Deksel erop leggen en zalm en groenten in 6-7 min. gaarstomen. Vis op bord leggen, groenten eromheen scheppen en kruidenboter op warme vis leggen. Lekker met risotto.

  • algemeenBehalve stomen is grillen ook een vetarme bereidingswijze, die het beste in zalm naar boven haalt.

Gestoomde zalm met ui-bieslookboter

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig