Antipasti gemengde vis

0 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur wachten

17 ingrediënten


Aan de slag


  1. Gemarineerd: Schep de mosselen in een kom om met 2 eetlepels knoflookolie, citroensap en peper en zout. Leg ze op een serveerschaal. Knoflookgarnalen laten uitlekken en naast de mosselen leggen.

  2. Sardines: Snijd de sardinefilets in de lengte doormidden en leg de repen naast elkaar op de schaal. Leg er de opgerolde sardinefilets naast.

  3. Rauwe zalmfilet: Leg de zalm 1 uur in de vriezer en snijd de vis dan in flinterdunne plakjes. Leg de zalmplakjes op de rucolasla op de schaal en verdeel er de kappertjes en 2 eetlepels citroenolie over. Maal er royaal zwarte peper boven.

  • algemeenZelf citroenolie maken: meng 1 eetlepel olijfolie met 1 eetlepel citroensap.

Antipasti gemengde vis

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig