Aardappelomelet met paprikasalade

400 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In hapjespan 3 el olie verhitten en ui en aardappel in 5 min. bakken, regelmatig omscheppen. In kom eieren loskloppen met 2 el water, paprikapoeder, peper en zout. Driekwart van peterselie erdoor roeren. Mengsel over aardappels schenken, deksel op pan leggen en eieren op matig vuur in 10-15 min. laten stollen. Paprika's wassen, in vieren snijden en zaadlijsten verwijderen. Kwarten in smalle reepjes snijden. Paprikareepjes mengen met 2 el olie, azijn, rest van peterselie, zout en peper. Omelet in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met paprikasalade.

Aardappelomelet met paprikasalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig