IJs uit vriezer halen en iets zacht laten worden. Sherry met honing verhitten op hoog vuur en ca. 5 minuten laten inkoken. Perziken schillen, in partjes verdelen en in sherry ca. 5 minuten meekoken. Koekjes in stukjes hakken en door ijs scheppen. IJs over vier borden verdelen en serveren met warme perziken en honingsaus.
IJs met warme perziken en honingsaus
nagerecht
4 personen
310 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
IJs uit vriezer halen en iets zacht laten worden. Sherry met honing verhitten op hoog vuur en ca. 5 minuten laten inkoken. Perziken schillen, in partjes verdelen en in sherry ca. 5 minuten meekoken. Koekjes in stukjes hakken en door ijs scheppen. IJs over vier borden verdelen en serveren met warme perziken en honingsaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
500 ml slagroomijs
250 ml cream sherry
3 eetlepels honing
4 rijpe perziken
½ pak cantuccini