Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de perziken met 1 el poedersuiker. Leg ze in een muffinbakvorm en bak ca. 20 min. Verwarm de frambozenjam, 2 el water en het limoensap. Verdeel de perziken over 4 borden en schep de jam erop. Meng de mascarpone met de rest van de poedersuiker en schep een lepel op elke perzik. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
Perziken met mascarpone
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007414_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
190 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de perziken met 1 el poedersuiker. Leg ze in een muffinbakvorm en bak ca. 20 min. Verwarm de frambozenjam, 2 el water en het limoensap. Verdeel de perziken over 4 borden en schep de jam erop. Meng de mascarpone met de rest van de poedersuiker en schep een lepel op elke perzik. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 perziken
2 el honing
4 el suikervrije woudvruchtenjam
1 limoen
½ bakje mascarpone
Dit heb je nodig
muffinvorm