Doe de koffie in een kom en roer de suiker er doorheen, totdat deze is opgelost. Laat afkoelen. Laat de perziken in een zeef uitlekken en verdeel ze over 4 schaaltjes. Schep de koekjes door de perziken. Verdeel over elk schaaltje 1 el koffie. Klop de mascarpone los met de rest van de koffie en schep dit over de perziken.
Perziken met espresso-mascarpone
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001658_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de koffie in een kom en roer de suiker er doorheen, totdat deze is opgelost. Laat afkoelen. Laat de perziken in een zeef uitlekken en verdeel ze over 4 schaaltjes. Schep de koekjes door de perziken. Verdeel over elk schaaltje 1 el koffie. Klop de mascarpone los met de rest van de koffie en schep dit over de perziken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
75 ml hete sterke (espresso)koffie
75 g suiker
1 blik perziken op sap
100 g cantuccinikoekjes
1 bakje mascarpone