In braadpan 1 el boter verhitten en paprika en courgette 2 min. roerbakken. Risotto erdoor scheppen, 500 ml water toevoegen en zonder deksel aan de kook brengen. Risotto in ca. 8 min. zachtjes gaarkoken. Kalkoenschnitzels in reepjes snijden en mengen met koekkruiden, zout en peper. In koekenpan rest van boter verhitten en vlees op matig vuur in 5 min. bruinbakken. Langs rand van pan wijn erbij schenken en vlees nog 3 min. zachtjes laten sudderen. Risotto in twee diepe borden scheppen en vleesreepjes met jus erover scheppen.
Groenterisotto met kalkoenschnitzel
hoofdgerecht
2 personen
630 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan 1 el boter verhitten en paprika en courgette 2 min. roerbakken. Risotto erdoor scheppen, 500 ml water toevoegen en zonder deksel aan de kook brengen. Risotto in ca. 8 min. zachtjes gaarkoken. Kalkoenschnitzels in reepjes snijden en mengen met koekkruiden, zout en peper. In koekenpan rest van boter verhitten en vlees op matig vuur in 5 min. bruinbakken. Langs rand van pan wijn erbij schenken en vlees nog 3 min. zachtjes laten sudderen. Risotto in twee diepe borden scheppen en vleesreepjes met jus erover scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 eetlepels boter
1 rode paprika
1 courgette
1 zakje risotto ai funghi
2 kalkoenschnitzels
½ theelepel koekkruiden
100 ml droge witte wijn