Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Gehakt in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ananas laten uitlekken. In braadpan olie verhitten en paprika ca. 3 minuten bakken. Gehakt, saus en ananas toevoegen en saus ca. 5 minuten laten sudderen. Sla schoonmaken, wassen en bladeren in stukken scheuren. Sla mengen met dressing. Tarly serveren met saus en sla.
Tarly met snelle kerriesaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012323_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
700 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Gehakt in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ananas laten uitlekken. In braadpan olie verhitten en paprika ca. 3 minuten bakken. Gehakt, saus en ananas toevoegen en saus ca. 5 minuten laten sudderen. Sla schoonmaken, wassen en bladeren in stukken scheuren. Sla mengen met dressing. Tarly serveren met saus en sla.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak tarly
250 g gegrild gehakt
1 zak driekleuren paprika
1 blik ananasstukjes op siroop
2 eetlepels zonnebloemolie
1 pot Indiase kerriesaus
1 kropsla
5 eetlepels yoghurtdressing