In droge koekenpan sesamzaad kort roosteren, afblussen met sojasaus en overdoen in schaaltje. Houmous in kommetje scheppen. Worteltjes en blad (steelaanzet laten zitten) van radijs snijden. Radijs wassen en op schaal leggen. Aan tafel radijs dippen in houmous en dan door sesamzaad wentelen.
- algemeenDe dip is in plaats van met radijs ook lekker met gekookte bospeentjes of gestoomde sperziebonen.
Radijs met hummus en sesamzaad
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002403_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
2 personen
125 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan sesamzaad kort roosteren, afblussen met sojasaus en overdoen in schaaltje. Houmous in kommetje scheppen. Worteltjes en blad (steelaanzet laten zitten) van radijs snijden. Radijs wassen en op schaal leggen. Aan tafel radijs dippen in houmous en dan door sesamzaad wentelen.
algemeen:De dip is in plaats van met radijs ook lekker met gekookte bospeentjes of gestoomde sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
4 eetlepels sesamzaad
½ eetlepel Japanse sojasaus
4 eetlepels houmous
1 bos radijsjes