Snijd de mozzarella in piepkleine blokjes. Rasp de radijsjes grof. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers de citroen uit. Meng in een kom de mozzarella met de radijs, citroenrasp, olie en 1 eetlepel citroensap. Schep de peterselie erdoor en breng de salsa op smaak met zout en versgemalen peper.
- algemeenIn deze simpele salsa komt de verfijnde smaak van buffelmozzarella goed tot zijn recht. Vervang de peterselie ook eens door dille.
Mozzarellasalsa met radijs
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_057569_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
0 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de mozzarella in piepkleine blokjes. Rasp de radijsjes grof. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers de citroen uit. Meng in een kom de mozzarella met de radijs, citroenrasp, olie en 1 eetlepel citroensap. Schep de peterselie erdoor en breng de salsa op smaak met zout en versgemalen peper.
algemeen:In deze simpele salsa komt de verfijnde smaak van buffelmozzarella goed tot zijn recht. Vervang de peterselie ook eens door dille.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bol mozzarella
8 radijsjes
½ citroen
2 eetlepels olijfolie extra vierge
1 eetlepel verse peterselie
0 versgemalen peper