Maïskoekjes met pikante salsadipsaus

170 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kom ei loskloppen met 1 tl zout. Bakmeel erdoor mengen, 100 ml water toevoegen en tot glad beslag kloppen. Maïs, paprika, bosui en kaasblokjes erdoor scheppen. Beslag met chilipeper pittig op smaak brengen. In koekenpan helft van olie verhitten. Met behulp van 2 el van maïsbeslag 8 'bergjes' in pan scheppen en iets gladstrijken. Koekjes in 3-4 min. bruinbakken, halverwege keren. Op keukenpapier laten uitlekken. Pan schoonvegen en in rest van olie zo nog 8 koekjes bakken. Serveren met pikante salsadipsaus.

  • algemeenKoekjes eventueel eerder voorbereiden en voor serveren opwarmen in magnetron of oven.

Maïskoekjes met pikante salsadipsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig