In pan 3 liter water aan de kook brengen. Broccoli in roosjes verdelen, stengel in stukken snijden. Schnitzels en spek in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten, vleesreepjes hierin bruinbakken. Wijn, tomatensaus en salie toevoegen. Saus op laag vuur 4-5 min. verwarmen. Intussen broccoli 3 min. koken, gnocchi erbij doen. Afgieten als gnocchi boven komen drijven. Gnocchi en broccoli over borden verdelen. Saus erover scheppen.
Gnocchi met tomatensaus, schnitzel en spekjes
Gnocchi met tomatensaus, schnitzel en spekjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002622_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
750 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan 3 liter water aan de kook brengen. Broccoli in roosjes verdelen, stengel in stukken snijden. Schnitzels en spek in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten, vleesreepjes hierin bruinbakken. Wijn, tomatensaus en salie toevoegen. Saus op laag vuur 4-5 min. verwarmen. Intussen broccoli 3 min. koken, gnocchi erbij doen. Afgieten als gnocchi boven komen drijven. Gnocchi en broccoli over borden verdelen. Saus erover scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 broccoli
1 varkensschnitzel
4 plakjes ontbijtspek
2 eetlepels boter
4 eetlepels rode wijn
1 pakje sugo traditionele
1 theelepel gedroogde salie
1 pak gnocchi di patate