Rösti met zuurkool

500 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kom eieren loskloppen met zout en peper. Kaas erboven verbrokkelen en bevroren rösti door ei scheppen. In koekenpan 2 el boter verhitten, rösti over bodem verdelen en iets aandrukken. Deksel op pan leggen en rösti 7 min. bakken. Met behulp van plat bord rösti keren en andere kant ook 7 min. bakken. Intussen oesterzwammen en abrikozen in repen snijden. In andere pan rest van boter verhitten en oesterzwammen 2 min. roerbakken. Abrikozen en zuurkool erdoor scheppen en nog 5 min. verwarmen. Röstikoek in punten snijden en met zuurkool erop serveren. Bestrooien met peterselie.

  • algemeenprijs per persoon 1.60 (in januari 2004)

Rösti met zuurkool

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig