Tortellini volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Grill voorverwarmen. Stokbrood schuin in plakjes snijden en deze aan beide kanten dun met kruidenboter besmeren. Brood op bakplaat of rooster leggen en vlak onder grill in 3-4 min. bruin roosteren, halverwege keren. In soeppan bleekselderij in bouillon 5 min. koken. Tomatenblokjes en soepballetjes toevoegen en soep nog 2-3 min. laten koken tot vlees gaar is. Tortellini afgieten en door soep roeren. Soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geroosterde kruidenbroodjes.
- algemeenprijs per persoon 2.10 (in januari 2004)
Bleekselderijsoep met tortellini
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002642_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
755 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Tortellini volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Grill voorverwarmen. Stokbrood schuin in plakjes snijden en deze aan beide kanten dun met kruidenboter besmeren. Brood op bakplaat of rooster leggen en vlak onder grill in 3-4 min. bruin roosteren, halverwege keren. In soeppan bleekselderij in bouillon 5 min. koken. Tomatenblokjes en soepballetjes toevoegen en soep nog 2-3 min. laten koken tot vlees gaar is. Tortellini afgieten en door soep roeren. Soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geroosterde kruidenbroodjes.
algemeen:prijs per persoon 2.10 (in januari 2004)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak tortellini tri colore
1 stokbrood
100 g zachte kruidenboter
1 struik bleekselderij
1 l vleesbouillon
1 blik tomatenblokjes
1 bakje verse rundersoepballetjes