In kom rundergehakt, vijfkruidenpoeder, bosui, sojasaus, zout en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In beide kanten van hamburgers plakje appel drukken. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.
- algemeenServeer de fivespiceburger tussen een hard bolletje met mayonaise en rucola.
Australische fivespiceburger met appel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_068921_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom rundergehakt, vijfkruidenpoeder, bosui, sojasaus, zout en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In beide kanten van hamburgers plakje appel drukken. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.
algemeen:Serveer de fivespiceburger tussen een hard bolletje met mayonaise en rucola.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g rundergehakt
1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder
1 bosuitje
1 eetlepel sojasaus
0 versgemalen peper
½ appel
2 eetlepels boter