Noedels in 2 min. gaarkoken, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Uien pellen en in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en quorn 2 min. roerbakken. Ui en roerbakmix door quorn scheppen en nog 2 min. roerbakken. Ketjap en 50 ml water bij quorn-groentemengsel schenken en 3 min. zachtjes laten pruttelen. Noedels erdoor scheppen en door en door warm laten worden. Bestrooien met pinda's.
Quorn ketjap met noedels
hoofdgerecht
4 personen
620 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Noedels in 2 min. gaarkoken, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Uien pellen en in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en quorn 2 min. roerbakken. Ui en roerbakmix door quorn scheppen en nog 2 min. roerbakken. Ketjap en 50 ml water bij quorn-groentemengsel schenken en 3 min. zachtjes laten pruttelen. Noedels erdoor scheppen en door en door warm laten worden. Bestrooien met pinda's.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 zak woknoedels
2 uien
3 eetlepels zonnebloemolie
2 bakjes Quorn-stukjes
1 zak Oosterse roerbakmix
75 ml zoute ketjap
75 g ongezouten pinda's
Dit heb je nodig
wok