Kook de noedels in water met zout in 2 min. gaar. Giet af en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de wokblokjes toe en roerbak nog 2 min. Schep de sperziebonen erdoor en bak in 6 min. beetgaar. Voeg de bruine bonen toe en bak 2 min. mee. Meng de noedels erdoor en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met de ketjap en sambal. Verdeel de noedels over 4 kommen. Serveer met extra ketjap en sambal.
- algemeenEten er kinderen mee, dan kunt u de sambal ook weglaten.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Gebakken noedels en bruine bonen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007728_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
465 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels in water met zout in 2 min. gaar. Giet af en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de wokblokjes toe en roerbak nog 2 min. Schep de sperziebonen erdoor en bak in 6 min. beetgaar. Voeg de bruine bonen toe en bak 2 min. mee. Meng de noedels erdoor en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met de ketjap en sambal. Verdeel de noedels over 4 kommen. Serveer met extra ketjap en sambal.
algemeen:Eten er kinderen mee, dan kunt u de sambal ook weglaten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pakje woknoedels
2 el olijfolie
2 uien
2 schalen oosterse wokblokjes
300 g sperziebonen
1 potje Hollandse bruine bonen
50 ml ketjap manis
2 tl sambal oelek