Spitskoolstamppot

Zachte spitskool, romige puree en kruidige gedroogde tomaten: dit is een heerlijk winterse stamppot.

595 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de rookworst in ruim heet water voor 15 min. Bereid de puree met de melk volgens de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 3 min. Bak de kool 5 min. mee. Voeg het water toe aan het koolmengsel en laat het geheel 3 min. zachtjes koken. Snijd de tomaten in reepjes en de rookworst in plakjes. Meng de kaas, tomaatreepjes en het koolmengsel door de aardappelpuree. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout. Garneer de stamppot met plakjes worst.

Spitskoolstamppot

Zachte spitskool, romige puree en kruidige gedroogde tomaten: dit is een heerlijk winterse stamppot.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig