Noedelsoep met kikkererwten

425 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de mie 4 min. in kokend water wellen. Laat uitlekken in een vergiet. Verhit ondertussen de olie in wok en bak de kipfiletblokjes in 5 min. bruin en gaar. Bestrooi met peper en zout. Schep de kip op een bord en houd warm.

  2. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de prei en paprika 3 min. Schenk de bouillon erbij en breng zachtjes aan de kook. Roer de mie, kip en kikkererwten erdoor en verwarm 3 min. mee. Voeg taugé toe en zet het vuur uit. Breng op smaak met de ketjap manis en wat limoensap en verdeel over de kommen.

  • combinatietipLekker met sambal en limoensap

Noedelsoep met kikkererwten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig