In schaal currypasta door yoghurt roeren. Vis in blokjes snijden en door curry scheppen. In koelkast minstens 1 uur laten marineren, tussentijds 1 keer omscheppen. Uien pellen, topjes eraf snijden maar wortelaanzet aan onderkant laten zitten, zodat partjes niet uit elkaar vallen. Beide uien in 8 partjes snijden. Vis uit marinade nemen en met partjes ui aan spiesen rijgen.
Rooster van barbecue met beetje olie invetten. Vis op barbecue in 6-8 min. gaar roosteren, spiesen voorzichtig keren. Aan zijkant van barbecue naanbrood 2-3 min. per kant roosteren. Vispennen op vier borden leggen en koriander erover strooien. Naanbrood in repen scheuren en naast vis leggen.
Indiase visspiesen met naanbrood
Indiase visspiesen met naanbrood
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002857_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
450 kcal
20 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
In schaal currypasta door yoghurt roeren. Vis in blokjes snijden en door curry scheppen. In koelkast minstens 1 uur laten marineren, tussentijds 1 keer omscheppen. Uien pellen, topjes eraf snijden maar wortelaanzet aan onderkant laten zitten, zodat partjes niet uit elkaar vallen. Beide uien in 8 partjes snijden. Vis uit marinade nemen en met partjes ui aan spiesen rijgen.
Rooster van barbecue met beetje olie invetten. Vis op barbecue in 6-8 min. gaar roosteren, spiesen voorzichtig keren. Aan zijkant van barbecue naanbrood 2-3 min. per kant roosteren. Vispennen op vier borden leggen en koriander erover strooien. Naanbrood in repen scheuren en naast vis leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels milde Indiase currypasta
100 ml milde yoghurt
600 g zeewolffilet
2 rode uien
2 naanbroden naturel
½ zakje verse koriander
0 olie om in te vetten
Dit heb je nodig
spiesen