Peultjes schoonmaken, in 3 min. beetgaar koken en afgieten. Peper opensnijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en laten uitlekken. In wok olie verhitten. Peper 1 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. meebakken. Roerbakmix bij roerbakstukjes doen en 3 min. meebakken. Pers de limoen en met 2 el limoensap (per 4 personen) en kokosmelk door groentemengsel scheppen en aan de kook brengen. Mie en peultjes door groentemengsel scheppen en al omscheppend door en door warm laten worden.
Pittige roerbakmie met kokosmelk
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012556_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Peultjes schoonmaken, in 3 min. beetgaar koken en afgieten. Peper opensnijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en laten uitlekken. In wok olie verhitten. Peper 1 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. meebakken. Roerbakmix bij roerbakstukjes doen en 3 min. meebakken. Pers de limoen en met 2 el limoensap (per 4 personen) en kokosmelk door groentemengsel scheppen en aan de kook brengen. Mie en peultjes door groentemengsel scheppen en al omscheppend door en door warm laten worden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g peultjes
1 rode peper
250 g mie
3 el zonnebloemolie
175 g Garden Gourmet gegrilde stukjes
400 g Thaise groentemix
1 limoen
200 ml kokosmelk
Dit heb je nodig
wok